Kesäkortti hallivuokrauksiin!

 Kesäkortti hallivuokrauksiin!

Starttaa juhannuksesta, päättyy vasta elokuussa 🙂 Aikavälille 23.6.-6.8. omatoimitreenioikeus hallille, käytettävissä kaikilla kolmella kentällä ma-su.
Hinta: 150e. Näitä tarjolla vain rajallinen määrä, jotta aikoja on varmasti hyvin tarjolla kaikille kortin ostaneille.
Säännöt (samat kun meidän vakkarikurssilaisille):
-Vuoroja ei voi varata etukäteen, vaan vasta samana päivänä kun on menossa treenaamaan. Vuorot varataan normaalisti Timman kautta. Esim. jos haluan huomenna mennä treenaamaan niin varaus aikaisintaan klo 00:00 yöllä. Ennakkoon varatut vuorot normaalihintaisia.

-Kortti on henkilökohtainen ja sitä saa käyttää max 1h/päivä. Toisen kortin ostaneen ihmisen kanssa saa toki mennä kimpassa!

-Tsekkaa muut ohjeet, infot ja säännöt sivuiltamme:http://korkeavire.blogspot.com/p/halli.html
-Laita spostia osoitteeseen korkeavire@gmail.com jos vuokrauksesta tai muusta tulee kysyttävää tai kun haluat lunastaa vuokraoikeuden!

-Mikäli kortin käyttösääntöjä rikotaan, on meillä oikeus peruuttaa vuokraoikeus ilman rahanpalautusta. Esim. "ulkoilutetaan" koiria hallissa tai viedään muita ihmisiä omalle vuorolle treenaamaan.

-Kesäkorttitarjoukseen ei voi yhdistää kaupallista toimintaa vuoroilla.

-Kortti astuu voimaan kun lasku on maksettu, kuitenkin aikaisintaan 23.6.

Muistakaa meillä viikottain rally- tai agilityryhmissä treenaavat teille kuuluva vielä edullisempi vakkarivuokramahis 🙂 Jos ei ole tullut puheeksi mutta olet kiinnostunut, niin huikkaa!