Yritys&yhteystiedot

Parhaiten meidät saa kiinni sähköpostitse!
korkeavire@gmail.com

Korkeavire Oy
Vipusenkatu 25
15230 Lahti

Y-tunnus
2315771-3

Emilia Helminen 040-7782500
Noora Haapanen 045-6740506

Noora


Noora & espanjanvesikoira Dome

Kaikki muuttui 2000-luvun alussa, kun borderterrieri Kata muutti iloksemme ja täytti nuoren tytön unelma omasta koirasta. Siitähän se kaikki sitten lähti! Nykyinen laumamme koostuu sekalaisesta seurakunnasta; australianpaimenkoirat Lana ja sen kolme lasta Kone, Aura & Tela, espanjanvesikoirat Dome ja sen kaksi tytärtä Puma & Kita, borderterrieri Lämä ja sen tytär Täpö sekä erisukuinen Käry sekä maskottina corgi Pora. Kasvatan itse borderterriereitä kennelnimellä Noway's ja mieheni australianpaimenkoiria kennelnimellä Adjoo's.
 
Koiriemme kanssa harrastetaan sekä kisataan enemmän taikka vähemmän eri lajeja. Tällä hetkellä pääpaino on rally-tokossa, paimennuksessa sekä näyttelyissä ulkomaita myöden. Nose work sekä agility ovat mukana aina, kun aika antaa myöden.

Rakastan työssäni laittaa koirakoita pohtimaan ja sitä oivalluksen iloa, kun esim. koira hoksaa. Ei tarvitse treenata paljoa, kun treenaaminen on laadukasta ja molemmilla on varmasti kivaa!


Emilia
Emilia ja kroatianpaimenkoira Kirva

Belgianpaimenkoirani Grecon suopealla avustuksella hurahdin agilityyn täydestä sydämestäni tuossa 2000-luvun alkupuolella ja sillä tiellä mennään vieläkin. Nykyään laumaani kuuluu kaksi koiraa: mudi Tuike 12v ja kroatianpaimenkoira Rutku 4v.

Agilityssä arvostan hyvin koulutettuja koiria ja luottoa ohjaajan ja koiran välillä. Monen mutkan kautta olen ymmärtänyt että kurttuotsaisuudella ei tässä lajissa tee mitään, tärkeintä on nauttia :) Paitsi lämmittelyistä, jäähdyttelyistä ja lähdöistä kyllä nipotan! Jos olet siinä pisteessä että sinulla on terve harrastuskaveri, olet jo voittaja!


Muut kouluttajat: 

Emilia Paavilainen
kuva tulossa 
Moikka! Olen Emilia Paavilainen ja koulutan agilitya. Itsellä on kaksi koiraa, sheltti Yoda 7v sekä tolleri Hupi 1v. Mun agilityura alkoi, kun olin 12v ja sain Yodan. Silloin aloitettiin agility ja siinä kisaaminen. Yoda on jo eläköitynyt agilitystä, mutta sen kanssa treenaillaan tokoa ja rallya. Hupilla päälajina agility, ollaan vähän myös treenailtu tokoa/rallya ja tietenki vähän noutojuttuja!

Mulle tärkeää on, että koiralla ja omistajalla on ihan super kivaa agilitytreeneissä! Tykkään koirista, jotka on hyvin kuulolla, mutta rohkeasti irtoavia agilitykoiria, nämä onkin juttuja mitä aika usein mun treeneissä treenaillaan 💪


Krista Järvinen
kuva tulossa
Minä olen Krista ja ”arkena” toimin luokanopettajana ja Korkeavireellä minuun voi törmätä nose work-kursseilla. 

Koiramaailmassa olen pyörinyt aivan pienestä pitäen, koska perheessäni on aina ollut koiria ja niiden kanssa on käyty koiranäyttelyissä. Ensimmäisen oman koirani, Valtsun, kanssa tutustuin oikeastaan kunnolla vasta muihin harrastuksiin. Menimme pentukurssille ja sen jälkeen se olikin menoa! Tuon koiran kanssa tuli kokeiltua yhtä jos toista lajia. Noseworkiin, jota Korkeavireellä koulutan, tutustuin tuon ensimmäisen koirani kanssa ja siitä tulikin rally-tokon ohella toinen lajimme. Lajiin varsinainen ”hurahtaminen” tapahtui aikalailla heti alkeiskurssille mennessä. Nose workissa pidän erityisesti siitä, että se sopii koiralle kuin koiralle ja sitä on myös helppo treenata omatoimisestikin. Pääseväthän koirat siinä toteuttamaan niille varsin luontaista toimintaansakin; haistelua! 

Tällä hetkellä kotonani asustavat corgit, Lyyti ja Selma, joiden kanssa harrastamme aktiivisesti rally-tokoa. Lyytin kanssa treenaamme myös noseworkia ja Selmastakin toivon mukaan kasvaa tulevaisuudessa innokas nosekoira!