Yritys&yhteystiedot

korkeavire@gmail.com

Korkeavire Oy
Vipusenkatu 25
15230 Lahti

Y-tunnus
2315771-3

Noora Haapanen 045-6740506
Emilia Helminen 040-7782500
NooraKaikki muuttui yli 20v. sitten kun borderterrieri Kata muutti iloksemme ja täytti nuoren tytön unelma omasta koirasta. Siitähän se kaikki sitten lähti eikä loppua näy :) Nykyinen laumamme koostuu sekalaisesta seurakunnasta; neljä australianpaimenkoiraa: Nero, Rymy, Ada (rally-toko avo) & Lana (r-t avo), kaksi borderterrieriä:  Lämä (agility mini3, r-t mes), Täpö (r-t voi), kolme espanjanvesikoiraa Dome (r-t avo), Puma sekä Kita että portugalinvesikoira Hopo (r-t avo).

Koiriemme kanssa harrastetaan sekä kisataan enemmän taikka vähemmän mm. agilityä, tokoa, rally-toko (päälaji), vesipelastusta, paimennusta sekä käydään näyttelyissä ulkomaita myöten. 

Emilia
Emilia ja kroatianpaimenkoira Kirva

Belgianpaimenkoirani Grecon suopealla avustuksella hurahdin agilityyn täydestä sydämestäni tuossa 2000-luvun alkupuolella ja sillä tiellä mennään vieläkin. Nykyään laumaani kuuluu kaksi koiraa: mudi Tuike 12v ja kroatianpaimenkoira Rutku 3v.

Agilityssä arvostan hyvin koulutettuja koiria ja luottoa ohjaajan ja koiran välillä. Monen mutkan kautta olen ymmärtänyt että kurttuotsaisuudella ei tässä lajissa tee mitään, tärkeintä on nauttia :) Jos olet siinä pisteessä että sinulla on terve harrastuskaveri, olet jo voittaja!

Muut työntekijät: 

Tinja Tuominen (esittely tulossa!)
Krista Järvinen (esittely tulossa!)