Yritys&yhteystiedot

korkeavire@gmail.com

Korkeavire Oy
Vipusenkatu 25
15230 Lahti

Y-tunnus
2315771-3

Noora Haapanen 045-6740506
Emilia Helminen 040-7782500

Muut kouluttajat:
Emma Lahtinen: 040-5653235NooraKaikki muuttui 18v. sitten kun borderterrieri Kata muutti iloksemme ja täytti nuoren tytön unelma omasta koirasta. Siitähän se kaikki sitten lähti eikä loppua näy :) Nykyinen laumamme koostuu sekalaisesta seurakunnasta; viisi australianpaimenkoiraa: Nero, Rymy, Ada, Jyrä (rally-toko mes) & Lana, neljä borderterrieriä: eläkeläispappa Hotti, Lämä (agility mini3, rally-toko mes), Täpö (rally-toko avo) & Möly, kaksi espanjanvesikoiraa Pila (rally-toko mes) & Dome sekä portugalinvesikoira Hopo.

Koiriemme kanssa harrastetaan sekä kisataan enemmän tai vähemmän mm. agilityä, tokoa, rally-tokoa, vesipelastusta, paimennusta sekä käydään näyttelyissä ulkomaita myöten. Kennelnimen (Noway's) olen saanut 11v. sitten; yksi kiinanharjakoirapentue syntyi v. 2011. ja kaksi borderterrieripentuetta v. 2016. Seuraava terrieripentue suunnitteilla v. 2018.  

Emilia

Belgianpaimenkoirani Grecon suopealla avustuksella hurahdin agilityyn täydestä sydämestäni tuossa 2000-luvun alkupuolella ja sillä tiellä mennään vieläkin. Oma kilpatoverini tällä hetkellä on kroati Kirva (maksi 3, agilityvalio).

Agilityssä arvostan hyvin koulutettuja koiria ja luottoa ohjaajan ja koiran välillä. Monen mutkan kautta olen ymmärtänyt että kurttuotsaisuudella ei tässä lajissa tee mitään, tärkeintä on nauttia :)

Muut työntekijät: 

Emma Lahtinen
Palo koiraharrastuksiin, erityisesti agilityyn, syttyi ala-asteella. Treenasin ja kisasin käppänäni kanssa agilityssä muutamia vuosia, jonka aikana kiinnostuin myös muiden kouluttamisesta. Pääsin vetämään omaa agilityryhmää, jonka myötä innostus vain lisääntyi. Se sai pysymään lajissa mukana, vaikka ikääntynyt harrastuskaverini ei enää kisannut. Ja niinhän sitä sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä :) Nyt karvakorvia on kolme, joista borderit (Villi ja poikansa Rio) ovat osoittautuneet mahtaviksi harrastuskoiriksi lajiin kuin lajiin. 

Agility on "se juttu", mutta sen lisäksi treenataan myös Rally-Tokoa ja omaksi iloksi tehdään Doboa sekä Nose Workiä.

Emma ja Rio kuuluvat tämän kauden Suomen Agilityliiton Topteamiin :)