Myyntiehdot

Yleistä
Kaikille kursseille osallistuvien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Poikkeuksena pentukurssit, joissa ei vaadita rokotuksia pennulta, jos pennun emä on rokotettu asianmukaisesti.

Kursseillemme osallistuminen ei edellytä minkään koiraharrastusseuran jäsenyyttä.

Kursseille ei voi osallistua juoksuisen nartun kanssa (poikkeuksena agilityn mölli- ja kilparyhmät).

Juoksu- tai sairaspoissaoloista järjestetään korvaava harjoituskerta (ei koske agilityn mölli- ja kilparyhmiä).

Kurssille ilmoittautuminen
Kursseille ilmoittaudutaan mieluiten sähköpostilla. Kerro ilmoittautumisessa nimesi, yhteystietosi (puhelin, sähköposti), mille kurssille olet ilmoittautumassa, koiran kutsumanimi, rotu, sukupuoli ja ikä. Mikäli koiraasi tai sen käytökseen liittyy jotain erityistä, voit tarvittaessa laittaa tästä lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on sitova ja paikka vahvistetaan sähköpostilla, jolloin saat myös kurssikirjeen. Laskun saat sähköpostiisi noin viikko ennen kurssin alkamista tai sillä viikolla kun kurssit alkavat.

Peruutusehdot
Mikäli asiakas peruu kurssin viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan maksusta 50%. Tämän jälkeen tapahtuvissa peruutuksissa maksu veloitetaan kokonaisuudessaan.

Poikkeuksena kurssimaksun palautukselle on ohjaajan tai koiran sairastuminen, jolloin maksu palautetaan kokonaisuudessaan eläinlääkärin- tai lääkärintodistusta vastaan. Muut henkilökohtaiset syyt tai laskun maksamatta jättäminen eivät riitä peruutukseksi eivätkä oikeuta maksun takaisin saamiseen. Kurssin järjestäjän peruessa kurssin maksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Poissaolo tulee ilmoittaa etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Juoksujen alkamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, varoaika juoksuissa on kolmisen viikkoa. Kurssin keskeytyessä pitkäaikaisen sairastumisen (lääkärin- tai eläinlääkärintodistus esitettävä) tai juoksujen vuoksi pyrimme tarjoamaan vastaavat kurssikerrat toisella kurssilla. Muut henkilökohtaiset syyt eivät oikeuta korvaaviin kurssikertoihin.